Lyt til TRÆERNE

 

 

Fortællekoncert for børn i alderen 2-7 år og deres voksne.

Pianist og sanger: Louise Schrøder. Forfatter/ illustrator og sanger: Marie Priem. Saxofonist og sanger: Karen Duelund Guastavino.

 

Marie Priem, Karen Duelund Guastavino og Louise Schrøder inviterer på musikalsk nærvær i Papirskovens eventyrlige univers, hvor skrædderkaninerne Zig og Zag bor.

 

"Skrædderkaninerne lytter til træerne" fremføres som et samspil mellem højtlæsning og levende musik og sang. Genkendelige, klassiske værker strømmer ind og ud af fortællingen og indimellem dukker også anderledes lyde og nye toner op.

 

Vi møder de flittige kaniner, da de er igang med at sy en luftballon. De syr og syr og de har arbejdet alt for meget, alt for længe. Da de endelig er færdige, falder de om af udmattelse. Halvt i søvne bliver de draget af en lyd, der fører dem dybt ind i skoven. Er der nogen, der kalder på dem? Eller er det en sang de kan høre?

 

På deres vej gennem skoven møder de 12 forskellige træer. (Birk, lærk, gran, kastanje, poppel, blodbøg, alm. bøg, lind, løn, pil, ask og eg). Skrædderkaninerne spørger træerne, om det er dem, der kalder, men fordi de spørger og spørger og glemmer at lytte, får de intet svar! Så finder de ud af at træerne har en hemmelighed!

Til sidst må de flyve op til månen i deres luftballon. Månen hvisker hemmeligheden til dem, og først da forstår de, at de skal lukke øjnene, slappe af og lytte til træerne, så finder de indre ro. - Det er træernes hemmelighed!

 

Musikken er på den måde bindeleddet mellem kroppen, sjælen og naturen. Vi skal ikke stresse afsted, men huske at give os tid til at lytte.

 

Papirskovens univers er skabt af Marie Priem, der udover at være forfatter og illustrator også er sanger. I tæt samspil med saxofonist og sanger Karen Duelund Guastavino og pianist Louise Schrøder bliver Papirskovens finurlige og eftertænksomme univers levende i ord, sang og musik.

 

Fortællekoncerten varer 30 min. og henvender sig primært til børn i alderen 2-7 år og deres voksne.

 

Kom og oplev Fortællekoncerten følgende datoer:

 

2019:

Lørdag d. 2. november kl. 11.00 + kl. 12.30 og kl. 14.00

Villa Kultur (Krausesvej 3, 2100 Østerbro) med støtte fra Østerbro lokaludvalg

Billetpris 50 kr. Køb billetter her

 

Søndag d. 3. november kl. 11.00 + kl. 12.30

Villa Kultur (Krausesvej 3, 2100 Østerbro) med støtte fra Østerbro lokaludvalg

Billetpris 50 kr. Køb billetter her

 

Søndag d. 10. november kl. 14.00

Ansgarkirken i Hedehusene

 

Lørdag d. 16. november kl. 14.00

LY (Kingos kirkes café på Jagtvej 127)

 

Onsdag d. 27. november kl. 10.00

Ansgarkirken i Hedehusene (for inviterede børnehaver)

 

2020:

Lørdag d. 1. februar kl. 14.00

Unitarenes Hus i samarbejde med Genklange

 

Lørdag d. 9. maj kl. 11.00

Gentofte Hovedbibliotek i samarbejde med Genklange

Forlaget Papirskoven © 2018